AIN’T NO SUNSHINE

np_brandedu_mic

“Ain’t no sunshine when she’s gone

It’s not warm when she’s away
Ain’t no sunshine when she’s gone
And she always gone too long anytime she goes away”
Herinner je die ene scène nog uit de film Nothing Hill?! Hugh Grant die door de Portobello markt loopt terwijl we dit liedje van Bill Withers horen.. wat een iconische scène. Ik hou van Bill Withers, deze man had zoveel hits! Lean on me, Lovely day, Just the two of us en natuurlijk Ain’t no sunshine.Toen Bill dit nummer schreef was hij 31 jaar oud en werkte hij in een fabriek waar hij toiletbrillen maakte voor 747s vliegtuigen. Hij was een laatbloeier in de muziekwereld. Super inspirerend toch?! Je bent nooit te oud om je dromen na te jagen en de persoon te worden die je hoort te zijn. Ik ben pas 2 jaar geleden begonnen met BrandedU en ik was toen 40 jaar oud. Ik was 37 toen ik mijn bedrijf, Branded Personalities startte. Ik heb eigenlijk mijn hele personal brand veranderd. Dus als jij jezelf afvraagt, of je met iets totaal nieuws moet beginnen of je voelt je misschien te oud. Zeg ik begin nu, doe het nou maar. Verlies geen tijd en verzin geen excuses!Als je bang bent en hulp nodig hebt, laat mij je dit dan vertellen: Go find your sunshine. Soms kan jouw sunshine een mentor, een coach of zelfs een rolmodel zijn. Ik heb het geluk gehad om omringd te zijn door meerdere zonnestralen. Mensen die mij hebben geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. En daarom wil ik deze week één van mijn mentoren, Marian Spier in het zonnetje zetten. Marian is één van die vrouwen die mij scherp houdt. Ik leer elke dag van haar en ik ben zo blij dat ik haar 5 jaar geleden via Willa Stoutenbeek (ook een inspirerende vrouw!) heb ontmoet. Marian heeft simpelweg mijn leven veranderd. Door de samenwerking met haar bij TEDxAmsterdamWomen, kreeg ik genoeg moed om BrandedU te beginnen.Ben jij wie je hoort te zijn? Net als Bill, ikzelf en zoveel anderen…besef dat je nooit te laat bent of te oud bent om te beginnen. Laat mij je helpen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts