Digital Content Creator in de dop

Geschreven door Laura Anderies

Vanaf 9 oktober versterkt Laura ons team. Ze stelt zich graag even voor!

”Hoi!

Wat een eer om op mijn 4e werkdag al een podium te krijgen op DÉ Sprekershuys blog.
Laat ik bij het begin beginnen… 24 jaar geleden werd ik geboren in, voor mij de mooiste stad die er is, Amsterdam. En dan in Noord welteverstaan. Opgegroeid in een gezellige volksbuurt, met veel uiteenlopende karakters, waande ik mij een weg naar de grotemensenwereld.

De stad heeft mij vooral geleerd de wereld met een flinke dosis humor te zien en in onbegrensde mogelijkheden te denken. Dat is waarom ik nog niet zo lang geleden het roer heb omgegooid. Als Personal Assistant met fotografie als hobby heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven voor de Traineeship ‘’Digital Content Creation’’ van The Talent Institute. Ik krijg onder andere les in de hieronder genoemde vakken:

  • Blogs
  • Social Media
  • Graphic design
  • Video
  • Fotografie
  • SEO
  • SEA
  • Google Analytics

Ik mag deze kennis de komende maanden in de praktijk gaan brengen bij het Sprekershuys te Utrecht, de op 1 na mooiste stad ;-).  Ik sta elke ochtend braaf en soms met een beetje tegenzin – you can’t blame me – om 07:15 uur bij de bushalte om vervolgens om 09:00 uur vol energie binnen te stuiteren. Ik kan niet wachten om zowel toffe on-als offline content te gaan creëren!

Liefs,

Laura”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts