Laat je inspireren! Sprekers op het gebied van ondernemerschap:

Default image

Ben je op zoek naar een ondernemer in hart en nieren, die enthousiasme en inspiratie op uw publiek kan overbrengen?
Denk dan eens aan de volgende ondernemers:

Marco Aarnink – Van afstudeerproject naar marktleider!
Een nuchtere, passievolle doorzetter! Marco kijkt met een frisse blik tegen het ondernemen aan. Op deze manier heeft hij Drukwerkdeal.nl groot gemaakt. Hij kan als geen ander zijn passie en visie delen en inspireren.

Jim Stolze – TEDx – conferenties
Jim Stolze is een Nederlands schrijver en ondernemer. Hij staat bekend achter de TEDx-conferenties in Europa en het Midden Oosten. Daarnaast is hij een bevlogen spreker over de volgende thema’s; klantvriendelijkheid, de toekomst en startups vs corperates.

Stacey Rookhuizen – Talentontwikkelaar
Stacey spreekt vanuit eigen ervaring. Ze vertelt over de successen, misstappen, ‘het zwarte gat’ en onzekerheden. Netwerken, risico’s nemen en vooral… af en toe ‘gek’ doen! Buiten de lijntjes kleuren en out of the box denken.

Erik de Vlieger – Flamboyante ondernemer
Daar waar anderen ophouden, begint hij! Erik: een zakenman, entertainer en charismatische man die een zeer boeiend verhaal vertelt over zijn leven: het leven van een ondernemer. Een man met een duidelijke mening en visie op het leven!

Leen Zevenbergen – Duurzaam leiderschap
Leen is een zeer ervaren ondernemer en auteur van diverse managementboeken. Zijn boek ‘En nu laat ik mijn baard staan’ was in 2007 Managementboek van het jaar. Boek Leen voor je evenement als spreker, inspirator, strateeg, coach, klankbord of initiator!

Arko van Brakel – Ondernemer en inspirator
Work hard, play hard, rest hard! Arko is inspirator en ondernemer. Als ondernemer heb je lef nodig: lef om authentiek te zijn, om te durven dromen, kennis te delen, fouten te maken, te leren… Bij Arko is in ieder geval één ding gegarandeerd en dat is inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts