Magie met huysgenoot Jack Tucker!

Huysgenoot Jack Tucker, Magic Jack, is een veelzijdig performer en is op vrijwel alle bedrijfsfeesten, congressen en netwerkborrels uitstekend op zijn plek. Jack is een unieke spreker van deze tijd. Een combinatie van presentatie en magie maakt van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Ook was hij aanwezig op het event Spreek LIVE! Hij liet op een magische manier zien wat hij in huis heeft. “Als je anders kijkt zie je meer! Magie kan transformeren van puzzel naar metafoor!”, aldus huysgenoot Jack Tucker.

Van tafelgoochelen tot een wervelende show op het podium vol magie, humor, interactie en mind games. Hij neemt je mee op een reis naar de illustere wereld van de goochelkunst. Magie, illusie, mentalisme, muziek en cabaret vormen de basis ingrediënten voor een bijzondere dag. Hij is een talentvolle spreker die jouw publiek weet te boeien van begin tot eind, oftewel; totaaltheater. Naast de kunst van de magie beschikt hij over een flinke dosis humor, is hij innemend en dit maakt hem een zeer geliefde gast op vele evenementen.

Waar de meeste goochelaars en illusionisten opperste concentratie eisen, zoekt Jack Tucker juist de intimiteit. Om samen met het publiek vanaf de zijlijn te observeren en te snuffelen aan de magie die zo ongrijpbaar lijkt.

Benieuwd wat huysgenoot Jack Tucker precies in huis heeft? Bekijk de video of klik hier!
Meer weten over het Sprekershuys? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts