Onze huysgenoten delen hun ondernemerstips!

  • sprekershuys

Geschreven door onze huysgenoten. 

Onderstaande huysgenoten zijn ondernemers vanuit verschillende disciplines. Zoals bijvoorbeeld vanuit de sportbranche, de financiële branche, de top van de horeca en zo meer.
Vanuit hun ervaring delen zij hun ultieme ondernemerstips!

Marco Aarnink 
School, sport en ondernemen. Succes is persoonlijk en valt of staat met pure passie, goede voorbereiding en uiterste concentratie!

Willem Middelkoop 
Denk nooit: ‘Op mij zit niemand te wachten’. Nog sterker, zet altijd zo hoog mogelijk in. Het is vaak eenvoudiger om succes te hebben met een heel bijzonder of groot project dan met het doorsneewerk. Keer op keer verbaast het me hoe veel je kunt bereiken door het gewoon te proberen.

Ron Blaauw  
Doe de dingen die je écht leuk vindt, blijf bij jezelf!

René Savelberg 
Stop met de helft van wat je doet, doe de rest 2 x keer zo goed en je gaat waarschijnlijk 3 x zo snel.

Leen Zevenbergen
Altijd maar die tips, wat moet je ermee? Praat af en toe met een echte ervaren ondernemer, met een eigen bedrijf en eigen personeel. Liefst eentje die ook de nodige butsen heeft opgelopen en in dezelfde branche zit. Wees kritisch, want je kunt het zelf beter (althans dat zou je toch moeten denken) en laat je niet in de luren leggen door tips van KvK, banken en allerlei adviseurs die om ondernemers heen hangen. Vertrouw op je eigen gevoel.

Jacco Eltingh 
De beste zaken worden nog steeds gedaan als je de basisregels blijft hanteren. Deze veranderen namelijk nooit: uurtjes maken en de toon waarmee je het doet (direct, duidelijk, kwetsbaar en oprecht). 

Binnenkort delen we nog 6 ondernemerstips van 6 andere huysgenoten!

Lees meer over onze huysgenoten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts