Onze nieuwe sprekers!

Met trots introduceren wij onze nieuwe sprekers!

Vrije Denkers

Arthur Kruisman en Patick Donath of te wel de Vrije Denkers. Sinds 2008 geven zij inspirerende werksessies over een onderwerp dat samen te vatten is als ‘doen is de beste manier van denken’. Na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse IT-onderneming werd het op 1 februari 2016 de hoogste tijd om de, naar hun zeggen, loonslavernij in te ruilen voor het zelfstandig ondernemerschap. Het duo leeft dan ook naar hun motto ‘doen is de beste manier van denken’. Arthur en Patrick laten ons zien en ervaren hoe we ons kunnen ontworstelen aan belemmerende structuren. Niet nadenken over wat straks zou moeten maar gewoon doen wat nu nodig is. Alles is erop gericht dat je niet meer in een ‘staat van terminale serieusheid’ terecht komt en anders leert aankijken tegen verandering en beweging.

 

Vrije Denkers

 

Horace Cohen

Horace Cohen programmamaker, presentator en acteur. Horace is bij het grote publiek onder meer bekend geworden door het programma ‘Live Opgenomen’, wat hij samen met Ruben van der Meer bedenkt en uitvoert. Zijn carrière is begonnen als acteur met de rol van de Henkie Flodder in de speelfilm Flodder van Dick Maas. In 2012 heeft hij de hoofdrol in Webcam en is hij te zien in Plan C. Op het podium is Horace jarenlang vaste gast geweest bij Boom Chicago en de Lama’s on Tour. Ook is hij bekend als presentator van onder meer Don’t try this at home. Komend seizoen zal Horace te zien zijn in Kasper en de Kerstengelen.

Horace Cohen

 

Roelof Hemmen

Roelof Hemmen is een all-round vakman, die als onafhankelijke dagvoorzitter, discussieleider of interviewer graag met u meedenkt om van uw bijeenkomst een succes te maken. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de ‘Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij het RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator. Ook presenteerde hij bij BNR Radio B.L.T. BNR Lunchtime. Roelof is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren, die met liefde en passie het nieuws wil vertellen. Op de juiste toon: afstandelijk, maar toch betrokken. Met humor als het kan, maar altijd met verstand van zaken. U haalt met hem een aimabel, maar strenge discussieleider in huis, die zich als interviewer geen knollen voor citroenen laat verkopen.

Roelof Hemmen

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over onze sprekers 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts