Sprekershuys Spreekt: huysgenoot Mark Verhees

Geïnterviewd door huysgenoot Eva Brouwer
In de terugkomende serie ‘Sprekershuys Spreekt’ worden een aantal van onze huysgenoten geïnterviewd, zodat jullie lezers een nog beter beeld krijgen van hen. In deze aflevering interviewt huysgenoot Eva Brouwer één van onze positiefste huysgenoten Mark Verhees

‘Ik heb een passie voor positiviteit. De wetenschap van de positieve psychologie pas ik toe in mijn eigen leven. Afgelopen jaren is het overdragen van mijn kennis en ervaringen mijn werk geworden. Ik vind het heerlijk om mooie mogelijkheden voor een positievere levens- en werkinvulling aan te mogen reiken. Mijn kracht zit in mijn enthousiasme en in mijn vermogen om op gevoelsniveau te verbinden. Ik volg mijn eigen hart en geloof in mijn roeping.’

Meer informatie over huysgenoot Mark Verhees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts