“Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.” – Crijn Janssen

  • 17SPRH_CRIJN_M6Z6147

Interview met: Crijn Janssen

Crijn Janssen is een geboren ondernemer. In 2013 heeft hij het Sprekershuys mede opgericht. Daarnaast is hij eigenaar van Straetus Incasso Benelux met meer dan 35 vestigingen in Nederland.
Een ondernemer in hart en nieren!

Kan je in het kort vertellen over de start van het Sprekershuys?
“In 2013 is het Sprekershuys opgericht, omdat wij vonden dat de sprekersbranche een challenger kon gebruiken. Qua werkwijze maar ook online was er nog een wereld te winnen.
Inmiddels is het Sprekershuys hard gegroeid, qua team maar ook zeker qua omzet. Binnen het Sprekershuys ben ik voornamelijk bezig met de commerciële en financiële zaken.

Wat is het geheim achter de enorme groei en het succes van het Sprekershuys?
“De kansen die wij zagen in 2013 hebben wij goed benut. Met name om elke dag te doen waar we goed in zijn en dat op transparante en leuke wijze. Het is heerlijk om onze inspirerende huysgenoten te verbinden aan spraakmakende evenementen.”

Naast het Sprekershuys ben je ook directeur van Straetus. Hoe combineer je dat?
“Het begint bij een goede agendaplanning en juiste interne taakverdeling. Binnen beide bedrijven heeft iedereen eigen verantwoordelijkheden en dit geeft ruimte om te ondernemen.

Wat vind jij het mooiste aan het ondernemerschap?
“Over het algemeen vind ik het mooiste aan het ondernemerschap dat je mooie dingen kan creëren en kan neerzetten. Binnen het Sprekershuys brengt het ondernemerschap veel met zich mee. Met name het ontmoeten van veel leuke en interessante mensen vind ik waardevol. De intensieve relaties die je opbouwt met zowel huysgenoten en klanten: daar geniet ik van!

Wat zijn je toekomstplannen? Waar zie je jezelf over vijf jaar?
“Over 5 jaar hoop ik dat ik mezelf een “succesvol ondernemer” mag noemen. Dat ik elke dag geniet van het creëren van mooie bedrijven en events, binnen de mogelijkheden die het ondernemerschap daarin biedt.”

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Voorgestelde posts